Liikuntakeskus Rovaniemi

Liikuntakeskus Rovaniemi tarjoaa sinulle liikunnan iloa vaikka viikon jokaisena päivänä, sillä tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja aina kokonaisvaltaisista Personal Training palveluista, yksittäisiin ravintovalmennuksiin, monipuolisiin ryhmäliikunta- ja kehonhuoltotunteihin sekä perinteiseen, mutta moderniin kuntosaliin saakka. Mutta millainen liikuntamuoto sopii juuri sinulle parhaiten, lue siihen lisää vinkkejä alta!

Kuntosali itsenäiselle treenaajalle

Kuntosali tarjoaa hyvin perinteisen, mutta myös monipuolisen ja joustavan tavan treenata sekä lihasvoimaa, että aerobista sykettä nostavaa harjoittelua. Jos siis olet enemmän oma-aloitteinen, määrätietoinen ja osaat itse hahmotella tavoitteidesi kanssa linjaan sopivan kuntosaliohjelman, on sali yksi edullisimmista ja joustavimmista liikuntavaihtoehdoista.

Sali sopii myös kiireiselle

Kuntosali sopii myös kiireisemmän arjen sankarin liikuntalajiksi, sillä kuntosalit ovat tänä päivänä auki lähes (ellei jopa kokonaan) vuorokauden ympäri. Maksuton lapsiparkki taas auttaa perheellistä treenaajaa pääsemään salille ilman erillistä lastenhoitajan hankintaa.

Ryhmäliikunta kavereiden kanssa liikkuvalle

Ryhmäliikunta sopii seuraa ja erillistä ohjaajaa kaipaavalle liikkujalle. Näin ollen kaikki liikkeet ovat puolestasi suunniteltuja, eikä sinun tarvitse kuin ilmestyä sopivan tunnin alkaessa paikalle. Myös pieni ryhmäpaine voi sopia monelle motivaattoriksi, jolloin tunnilla tulee annettua itsestään enemmän. Etukäteen varattua ryhmäliikuntatuntia ei voi myöskään perua enää juuri ennen tunnin alkua, jolloin siitä on vaikeampi väsyneenä töiden jälkeen luistaa, kuin pelkästään itselleen luvatusta kuntosali käynnistä.

Monipuolinen tarjonta

Ryhmäliikunta tarjoaa myös paljon monipuolista liikuntaa laidasta laitaan, sillä tarjolla on niin niin kehonhuoltoa ja -toimintaa edistäviä jooga ja body balance -tunteja, kunnolla hien pintaan nostavia aerobisia sekä sykettä nostavia vesijumppatunteja! Valitse siis omasi erilaisten spinning-tuntien sekä ilmajooga hetkien välimaastosta ja nauti liikunnan ilosta tuntemattomien sekä omien ystäviesi kanssa.

Personal Training sopii elämäntaparemonttiin

Personal Training tarkoittaa yksilö- tai ryhmävalmennusta, jossa vetäjänä toimii Personal Trainer, ja se voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmävalmennuksena. Personal Training valmennukset sopivat erityisesti liikkujille, jotka haluavat panostaa kokonaisvaltaiseen elämäntapojen muuttamiseen täydellä panoksella. Oma henkilökohtainen valmentaja auttaa motivoitumaan sinua juuri silloin, kun tsemppausta eniten tarvitaan.

Tavoitteena kokonaisvaltainen muutos

Personal Trainerin avulla ei kuitenkaan vain treenata, vaan oma valmentaja auttaa sinua kokonaisvaltaisemman elämäntaparemontin tekemisessä. Näin ollen hänen avullaan saat yksityiskohtaiset kuntosaliharjoittelu- tai vaihtoehtoisesti muut treeni-ohjeet sekä ravintovalmennuksen, jonka avulla tiedät tarkalleen, millaista ruokaa sinun tulisi tavoitteesi huomioon ottaen nauttia päivittäisillä aterioilla. Personal Trainer on kuitenkin selkeästi kallein, mutta varmasti myös tehokkain ja kokonaisvaltaisin tapa treenata itsensä elämänsä parhaaseen kuntoon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *