Himos ja vuokramökit ovat lyömätön yhdistelmä

Himos on ympärivuotinen tapahtumakeskus, joka sopii niin bilettäjille, lukuisten eri lajien urheilijoille kuin myös perheen lomakohteeksi. Himos vuokramökit ovat suosituin majoitusmuoto kaikille Jämsässä vieraileville, jotka haluavat viettää viihtyisän mökkiloman sijainnista tinkimättä.

Näin valitset Himoksen parhaat vuokramökit

Himoksen majoitusvaihtoehdoista löytyy varmasti kaikille mieluisin ratkaisu, mutta ehdottomasti suosituin valinta on Himoksen vuokramökit. Etenkin vuokramökit Himoksen rinteestä kannattaa varata ajoissa ympäri vuoden, sillä niissä saatte nauttia omasta rauhasta keskuksen parhaalla paikalla. Viihtyisät vuokramökit sopivat isommallekin porukalle, ja jokainen Himokselta löytyvä vuokramökki onkin takuuvarma valinta esimerkiksi festareille!

Himoksen vuokramökistä rinteelle, luontoon tai juhlimaan

Maankuulu Himos sijaitsee Jämsässä. Itse matkailukeskuksessa järjestetään ohjelmaa ympäri vuoden, mukaan lukien huippusuositut eri musiikkigenrejen festivaalit. Himoksen festareista etenkin Himos Juhannus ja Jysäri ovat nuorten aikuisten suosiossa, mutta ikärajaa ei ole ja menoa piisaa myös aikuisempaan makuun.

Vauhdista ja tilanteista nauttivat kokoontuvat Jämsään kesäisin Neste Rallyn aikaan. Vuoden kohokohta on Suomen suurin rallitapahtuma ja omassa genressään jo legendaarisessa asemassa.

Olipa suuntana festarit tai rallikatsomo, voit tilata esimerkiksi palju viimeistelemään vuokramökkikokemuksen. Täydellinen viikonloppu parhaassa seurassa ja parhaalla ohjelmalla on valmis!

Talvisesongin aikaan Himos on laskettelijoiden mekka. Himoksen rinteessä sijaitsevien vuokramökkien välittömässä läheisyydessä on 21 eri rinnevaihtoehtoa, joten tervetuloa niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin rinteiden valloittajat. Jos rinne ei innosta, löytyy myös latuverkostoa mukavat 20 kilometria. Kesällä alueelta löytyy golfkenttää ja frisbeegolf-rataa, luontopolkuja, maastopyöräilyreittejä, kalastusmahdollisuudet ja melontareittejä. Unohtamatta tietenkään tunnelmallista karavaanialuetta.

Pitkän ulkoilupäivän jälkeen voi syöksyä vielä legendaarisiin Himos after ski -tapahtumiin Himos Areenalle ja rinneravintolaan.

Himoksen vuokramökit ja niiden ympärille rakentuva ohjelma on suorastaan elämys, joka kaikkien tulee kokea!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *